Skip to main content

Nova edició del curs «Adapta el teu estil de lideratge al món online: Claus per comunicar i gestionar equips virtuals» que organitza el fantàstic equip de Pimec Formació els propers 16 i 17 de febrer, de 9,30h a 12h.

Els darrers mesos han fet que molts equips haguessin de passar de la presencialitat a la virtualitat gairebé sense temps de reflexionar sobre com fer aquesta transició. Molts mànagers i càrrecs directius s’han vist sorpresos. En aquesta càpsula oferirem algunes eines pràctiques per desenvolupar les habilitats de lideratge necessàries que requereix la gestió d’un equip en remot. Com donar feedback? Com lluitar contra l’aïllament? Com mantenir la motivació dels membres de l’equip? Com evitar la sobreinformació?

Objectius

  • Desenvolupar les habilitats de lideratge dels participants per a l’entorn online
  • Aprendre a donar feedback en l’entorn virtual
  • Establir els elements bàsics sobre els quals se sustenta la comunicació en un equip que treballa de manera remota.
  • Facilitar eines per lluitar contra l’excés d’informació i la sobreinformació
  • Guanyar en eficàcia i capacitat d’influència

Continguts

  1. Som un equip virtual? 1.1 Tipologies d’equips virtuals 1.2 Avantatges i inconvenients de la presencialitat i de la virtualitat 1.3 El repte de trobar l’equilibri
  2. Els membres del meu equip: estem preparats per fer el salt a la virtualitat? 2.1 Composició de l’equip 2.2 Arribar a acords 2.3 Donar feedback online
  3. Com escollir la tecnologia? 3.1 3 principis 3.2 Arribar a acords
  4. Fer front al perill de l’aïllament 4.1 Com motivar als membres de l’equip 4.2 Lideratge visionari i lideratge servicial 4.3 Construir confiança en la distància.
  1. Comunica a través de les pantalles 5.1 Les 3 trampes 5.2 Reunions avorrides: posa-hi fi 5.3 Persuadir a través de les pantalles 5.4 Presentacions online: claus que has de tenir en compte.

Aquest curs en directe s’impartirà de manera virtual en streaming a través del campus virtual de PIMEC. Inscripcions obertes aquí.

Us hi espero!

Eulàlia Tort

Eulàlia Tort

Soy Eulàlia Tort, Coach experta en comunicación. Ofrezco los servicios de: Coach Profesional / Coaching para Particulares / Consultoría / Formación a medida.

Leave a Reply

preguntar es gratisConsúltame sin compromiso

Mantengamos una videollamada y resolvemos dudas sin ningún compromiso